Coaching-Eigen-Wijs | Alida Bos | 06-11392223

Recensies

Bij Alida voel je de rust en warmte, je voelt je snel op je gemak. Ze kan erg goed luisteren en ze laat je in je waarde. Het heeft mij geholpen weer meer rust en balans in mijn leven te krijgen. Weer genieten van kleine dingen.

Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde ik mij al rustig toen ik weer naar huis ging. Zij is vriendelijk, warm en zeer oprecht. Iemand met het hart op de juiste plaats. Alida prikt gauw door dingen heen, maar kan dit op een mooie manier bij je naar boven halen en ook op jouw tijd. Blij dat ik bij haar een coaching traject heb mogen doen.

Wat ik erg fijn vond bij Alida is, zij is in staat om de moeilijkste dingen zo neer te zetten, dat je later denkt hoe heb ik dat zo moeilijk kunnen zien. Haar humor is ontwapenend, waardoor je weer energie krijgt. De humor zal nooit ten koste van iemand gaan, maar voegt wel degelijk iets toe.

Het voelt meteen vertrouwd en veilig. Alida laat je zelf in de spiegel kijken. Dit kan confronterend zijn, maar geeft je later heel veel zelfvertrouwen. Alida benadert knelpunten van een andere zijde en zo leer je er positief mee omgaan. Door ervaring heeft Alida een groot inlevingsvermogen. Je voelt haar positieve energie en ze straalt heel veel rust uit!

Je luisterde heel goed naar mij, waardoor je bepaalde blokkades bij mij aan het licht bracht. Vervolgens gaf je mij inzicht herin en bruikbare tips (handvatten) hoe ik er mee om kon gaan. Je bracht rust in mijn hoofd en in mijn lijf.
Wat mij van die periode altijd zal bijblijven en wat ik nog steeds gebruik is het volgende: Laat zaken die niet van /voor jou zijn bij een ander. Het is uiteindelijk zijn/haar verantwoordelijkheid/probleem.
Door dit regelmatig tegen mezelf en ook tegen een ander te zeggen, merk ik dat er ruimte komt/blijft in mijn hoofd.